Amatör balıkçılığın zirve turnuvası “Big Fish Çeşme 2023” büyük rekabetin ardından

Amatör balıkçılığın zirve turnuvası “Big Fish Çeşme 2023” büyük rekabetin ardından

Türkiye ve Avrupa’dan gelen 44 ekibin katılımıyla bu yıl 16. kez düzenlenen “Big Fish Çeşme 2023” sona erdi. 2 günün ardından hakemlerin balıkların boy ve kilo değerlendirmesi sonucunda 81 kilo 500 gr ağırlığındaki orkinosu getiren Alp Kırşan’ın takım lideri olduğu Sancak Beyi Takımı şampiyon oldu.

78 kilo 900 gr ağırlığında orkinos yakalayan Iron Man Jr – Team Espadon Takımı ikinci, 75 kilo 400 gr ağırlığında orkinos yakalayan Mega Takımı da üçüncülüğü elde etti. En Büyük Yakala Bırak kategorisinde de Alp Fish Team 180 cm, En Çok Yakala Bırak kategorisinde 8 adet balık ile Furuno Fishing Team yarışmada diğer kazanan takımlar oldu. 

Sportif balıkçılıkta Avrupa’nın en popüler turnuvaları arasında gösterilen ve Furuno ana sponsorluğunda düzenlenen “Big Fish Çeşme 2023’te” dereceye giren ekiplere Ferdi Baba Restaurant’ın organize ettiği gala gecesinde ödül ve plaketleri takdim edildi.

Bu site, Bulut Web Site Web Tasarım Sistemi kullanmaktadır.

Fishing Fest Türkiye Ulusal Marka ile USBAKDER Uluslararası Sportif Balıkçılık Kulübü Derneği  ( “ dernek” olarak anılacaktır) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“ KVKK” veya “Kanun” olarak anılacaktır.) kapsamında, üyelerimize, üye adaylarımıza ait kişisel verilerin korunması için bir takım tedbirler almaktayız. Kişisel Verilerinizi, KVKK ve ilgili yasal mevzuat kapsamında ve “veri sorumlusu” sıfatımızla aşağıda açıklanan sebeplerle ve yöntemlerle işlemekteyiz.